Cégünk kertépítőket, magánszemélyeket egyaránt kiszolgál!

Gyepszőnyeg telep:

3432 Emőd, Istvánmajor, Mikszáth 12.

H - SZ 8.00 - 18.00

Vasárnap - ZÁRVA

 

Automata öntözőrendszer

Kertépítés

image images

Sok éves tapasztalattal és szakértelemmel vállaljuk kertek építését átépítését és felújítását. Teljeskörű kertépítési munkákat a tervezéstől a teljes kivitelezésig. Célunk a megrendelő által megálmodott, fentartható kertek építése.

Kertfenntartás

image images

Egy szép kertet nem elég megépíteni.

A rendszeres pázsit és kert fenntartási munkák elvégzése elengedhetetlen. Amennyiben ezt nem vesszük komolyan a kertünk rövid időn belül elhanyagoltá válik és újra nagy összegeket fordíthatunk a rendbehozatalára.

Kertünkben vannak rendszeresen és időszakosan elvégzendő munkák.

Amennyiben nincs rá időnk, nincs meg a szakértelmünk vagy egyszerűen nem szeretnénk vele foglalkozni, érdemes szakértő segítségét kérni.

Automata öntöző

image images

Az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyok miatt, szinte elengedhetetlen az automata öntöző rendszer megléte egy szép kert fenntartásához.

A talaj nedvességtartalma határozza meg az öntözés szükségességét. Az állandó nedves környezet rontja a gyep ellenállóképességét, elősegíti a gombás megbetegedések kialakulását és a gyomok elszaporodását. Az öntözés mikéntje függ a gyepet alkotó fűfajoktól, a hőmérséklettől, a légmozgástól és a talajtípustól.

 A megfelelő öntözés során a talaj felső 30 cm-es rétege – a teljes gyökérzóna – átnedvesedik ez serkenti az erőteljes mélyre hatoló gyökérzet kialakulását. A gyakori kisadagú öntözés hatására a fűnek sekély gyökere képződik emiatt, csökken az ellenálló képessége, szárazságtűrése, érzékenyebbé válik a betegségekkel szemben, elősegítjük a terület gyomosodását. Csak amikor szükséges akkor öntözzünk és megfelelő vízmennyiséggel, hogy a teljes gyökérzónát átnedvesítsük, így biztosíthatjuk az erőteljes mélyre hatoló gyökérzet kialakulását.

Kerti-tó

image images

A víz az élet alapfeltétel. Egy csobogó, egy csörgedező patak, egy szökőkút, vagy a kerti tóban nyugodtan úszkáló halak az életet hozzák el a kertünkbe. Aki már látott szépen megépített kerti tavat és hallotta a patak csobogását az, tudja, hogy kevés dolog képes az embert úgy megnyugtatni, mint a víz. A sekély vízben madarak fürdenek, miután sok kártevőtől szabadították meg kertünket. Egy kertitó amely kertünkkel összhangban van nagymértékben képes gazdagítani azt.

 

Közösségi, játszóterek

image images

Családi házak kertépítésén túl közöségi terek, játszóterek, templomkertek parkosítási munkáit is vállaljuk.

Magunk mögött tudhatunk már néhány ilyen jellegű munkát.Pl:

  • Iskola, óvoda udvarok parkosítási munkái/teljes udvar rekonstrukció keretében./Tiszaújváros
  • Játszóterek parkosítási munkái/Tiszaújváros
  • Református templom kertépítési munkái/Miskolc
  • Közöségi ház parkosítási munkái/ Tiszaújváros

Kerítésépítés

image images